Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@23:51:52 GMT

تهران به شهری در مقیاس جهانی تبدیل شد

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۸۰۴۰۸

مراسم تکریم سید جعفر تشکری هاشمی - معاون سابق و معارفه ابراهیم شیخ معاون جدید توسعه منابع انسانی شهرداری تهران، امروز با حضور معاونان شهردار تهران و مدیران ستادی این معاونت برگزار شد.

به گزارش ایسنا ، تشکری هاشمی در مراسم تکریم و معارفه معاون توسعه منابع انسانی شهرداری، از مسئولیت به عنوان موهبتی الهی نام برد و گفت: کوته فکری است اگر تصور کنیم تصدی مسئولیت‌ها برای مسئولان مادام‌العمر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که هیچ کاری بدون تلاش جمعی محقق نمی‌شود و به ثمر نمی‌نشیند، اظهار کرد: در این سال‌ها اتفاقات بزرگی در شهر تهران رقم زده شده و پروژه‌های مهمی در این کلان شهر به سرانجام رسیده که از جمله می‌توان حفر تونل‌ها، ساخت خطوط و احداث ایستگاه‌های مترو در حوزه حمل و نقل و ترافیک را نام برد.

تبدیل تهران به شهری در مقیاس جهانی

معاون اسبق حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه توجه به تعالی مجموعه کارکنان از جمله تأکیدات دکتر قالیباف بود، تصریح کرد: همواره اعتقاد داشته و دارم که باید به شأن و منزلت اجتماعی تمامی کارکنان به عنوان سرمایه اصلی مدیریت شهری توجه ویژه شود و از این رو، تحقق اهدافی همچون ایجاد فرصت‌های برابر رشد، ارتقاء و نگهداشت سرمایه های انسانی مطلوب، تحقق برنامه ریزی های راهبردی مدیریت و منابع انسانی و حرکت به سمت سازمان انسانی از جمله اهدافی است که در معاونت منابع انسانی شهرداری تهران دنبال شد.

تشکری هاشمی با اشاره به اولویت‌های مدیریت شهری در حوزه منابع انسانی، اظهار کرد: حفاظت و صیانت از سلامت و امنیت شغلی منابع انسانی، بهبود مسائل معیشتی و رفاهی کارکنان، ایجاد و برقراری تعادل و تناسب نیروی انسانی با وظایف و مأموریت‌های محوله، تلاش و کوشش با روحیه جهادی و بهره‌گیری از توان علمی و کارشناسی مدیران و کارکنان مجموعه از جمله محورهای مورد توجه در معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران بوده است.

معاون سابق توسعه منابع انسانی شهرداری تهران با بیان اینکه معاون جدید توسعه منابع انسانی، مدیری ارزشمند و توانمند است و از مراتب علمی و تخصصی بالایی برخوردار است، تصریح کرد: قطعا ایشان با شایستگی که دارند، کارها را شایسته‌تر از گذشته به سرانجام می‌رسانند.

تشکری هاشمی با بیان اینکه طی یک دهه مدیریت شهری کارهای مهم و اقدامات اثرگذاری در شهر تهران به وقوع پیوسته است که حاصل تلاش تیمی بوده است، گفت: معتقدم که توفیقی که در دوران مدیریت شهری حاصل شده چیزی نیست جز همت والای شما عزیزان و به تبع آن فرمانده خوبی که بر سکان شهرداری تهران داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه به گذشته خودمان و عملکردمان افتخار می‌کنم، گفت: امروز شهر تهران شهری است در مقیاس جهانی و به واسطه اتفاقات بزرگی که دراین شهر به منصه ظهور رسیده است دست یکایک پرسنل را می‌بوسم.

تشکری هاشمی با اشاره به بخشی از اقدامات به عمل آمده در مدت یک دهه مسوولیتش در حوزه حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در این مدت سهم حمل و نقل عمومی از مجموعه جابجایی شهری از ۴۰ درصد به ۶۰ درصد افزایش یافت و با توسعه همزمان امکانات تسهیلات و خدمات حمل و نقلی با محوریت مترو این امکان به شهروندان داده شد تا از ناوگان حمل و نقل عمومی به عنوان گزینه‌ای مطلوب استفاده کنند.

معاون اسبق شهرداری تهران تاکید کرد: این موارد را به جهت ارایه کارنامه مدیریت قبلی شهرداری تهران عرض نکردم که تنها به مضمون قدرشناسی از تک تک شما عزیزان بیان شد؛ چرا که این توفیقات محصول زحمات شما و تمامی پرسنل خدوم شهرداری تهران است.

وی در ادامه با بیان اینکه موضوع منابع انسانی و ارتقای وضعیت کارکنان شهرداری به عنوان سرمایه اصلی مدیریت شهری همواره مورد تاکید شهردار جهادی بوده است، تصریح کرد: از منظر دکتر قالیباف کارکنان خط مقدم جبهه خدمت، شهروندان بوده‌اند و مدیریت شهری بر این باور بود که بدون حضور همکاران خدوم مجموعه شهرداری تهران هیچ پروژه‌ای به اتمام و هیچ خدمتی به سرانجام نمی‌رسید، لذا ایشان شانی والا برای تک تک کارکنان شهرداری تهران در تمام سطوح قائل بودند و همواره این توصیه را داشت که در جهت ارایه خدمات پرسنلی و حفظ آرامش و امنیت شغلی، تامین رفاه و معیشت این عزیزان از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نکنیم.

معاون سابق توسعه منابع انسانی شهرداری تهران در پایان خطاب به مدیران مجموعه مدیریت شهری گفت: چنانچه قصوری در خدمت به همکاران و خانواده بزرگ شهرداری تهران داشته‌ام از تک تک شما حلالیت می‌طلبم و امیدوارم در سایه توان بالا و همت والای شما و مجموعه مدیران شهرداری تهران رسالتی که برعهده دارید به سرمنظر مقصود برسد و بهترین‌ها برای شهر تهران و شهروندان خوب آن رقم بخورد.

نوآوری و بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود برای انجام خدمات مطلوب‌تر

به گزارش ایسنا، در ادامه این جلسه ابراهیم شیخ معاون جدید توسعه منابع انسانی شهرداری تهران ضمن تقدیر و تشکر از خدمات طولانی مهندس تشکری هاشمی گفت: به نمایندگی از پرسنل و شهردار تهران از اقدامات ارزشمندی که در ایام کوتاه حضورتان در معاونت توسعه منایع انسانی رقم زده اید تشکر و قدردانی می کنم.

وی با بیان اینکه ارتباط مستقیم، صمیمانه و مستمر با کارکنان یکی از ویژگی های عملکرد مثبت شما در این حوزه بوده است که ذکر خیر تعاملات‌تان با کارکنان به گوشم رسیده است، گفت: به طور حتم روحیه مردمی ایشان را ادامه خواهیم داد.

شیخ با بیان اینکه فرصت برای کار در وزارت خانه‌های مختلف دولت برای من وجود داشت، گفت: به سه دلیل کار در شهرداری تهران را انتخاب کردم. مهمترین آن شناخت دکتر نجفی به عنوان مدیری برجسته و شایسته بود که از دوران دولت شهید رجایی خدمتگزار شهروندان بود، لذا به دلیل اعتماد ایشان و اعضای محترم شورای شهر به بنده تلاش می‌کنم در انجام وظایف محوله روسفید بیرون آیم.

وی در ادامه تصریح کرد: وقتی مدل تعالی سازمانی را در شهرداری تهران مرور می کنیم نیاز است در مسیر تعالی از پله فرایندهای منابع انسانی به سطح توجه به شایستگی‌های نیروی انسانی برسیم.

معاون توسعه منابع انسانی شهردار تهران خطاب به مدیران و معاونان حوزه منابع انسانی گفت: منشا اصلی رشد و تعالی انسان ها رفتار آنهاست، لذا امیدوارم پاک دستی و اصالت منابع انسانی را حفظ کنیم، سیاست‌ها را یکپارچه و برنامه‌ها را باکیفیت اجرا کنیم.

براساس گزارش شهرنوشت، شیخ تصریح کرد: امیدوارم با بهره گیری از ظرفیت های موجود در ارایه خدمات در حوزه منابع انسانی نوآوری داشته باشیم. معتقدم کیفیت حاصل تمرکز، دقت، برنامه ریزی و همدلی است و اعتقاد دارم همفکری‌های شما امکان دستیابی به این مهم را فراهم خواهد ساخت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۸۰۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟

گزارشی از وضعیت پارک‌های شهری تهران حاکی از این است که طی ماه‌های اخیر «یکی از انواع مواجهه‌های شهرداری با این محیط حساس پایتخت»، زیر ذره بین گروهی از کارشناسان شهری قرار گرفته است.

به گزارش دنیای اقتصاد، شهرداری به عنوان «همه کاره پارک‌های شهری» از بابت «مسوولیت صفر تا صدی» که برای این بخش از دارایی‌های تهران دارد، دست به نقشه کشی برای ساخت وساز در تعدادی از پارک‌ها زده است.

در شبکه‌های اجتماعی، اما برخی افراد و برخی کارشناسان، این حرکت مدیریت شهری را زیرسوال برده اند، بدون اینکه «علت سوال» را برای ناظران، شهروندان و طیف حساس به موضوع، مطرح کنند.

بررسی‌ها درباره این سریال نشان می‌دهد، عملکرد شهرداری در پارک‌های شهری را با دو خط کش «مقررات مصوب بالادست شهرداری تهران» و «اقدامات متعارف و منطقی شهرداری‌های کاردرست در سایر شهر‌های کشور و شهر‌های موفق جهان از منظر رعایت کامل حقوق شهروندان» می‌توان چک کرد.

طرح تفصیلی تهران، مصوب سال ۹۱، «کتابچه مشق شهرداری» برای هر نوع تصمیم‌گیری ساختمانی و صدور مجوز ساخت‌وساز در اراضی عمومی و خصوصی پایتخت محسوب می‌شود به‌طوری که در صفحه ۲۰ این کتابچه، برای «زمین‌های واقع در پهنه حفاظت سبز (G) که پارک‌های شهری نیز جزو همین پهنه محسوب می‌شود»، احداث بنای مجاز در پارک‌ها را به «دفتر اداری پارک، نگهبانی پارک، سرویس بهداشتی و خدمات پذیرایی و غذایی» محدود کرده است. در ادامه همین «خط قرمز» ترسیم شده برای شهرداری در پارک‌های شهری تهران، در یکی دیگر از صفحات طرح تفصیلی، «هر نوع ساخت‌وساز در این چارچوب مجاز در پارک ها، منوط به تصویب طرح آن در کمیسیون ماده ۵ شده است.»

به این ترتیب، «نقطه کور» سریال ساختمانی در پارک‌های تهران که منتقدان آن را نمی‌بینند، «خط قرمز طرح تفصیلی» و صراحت لهجه این تکلیف نامه برای «منع و مجاز‌ها در پارک‌های شهری» است.

از نگاه این کتابچه مشق شهرداری، «ساخت بنای فرهنگی یا هر نوع کاربری غیر از آنچه در پهنه (G) قید شده» ممنوع است و برای مجاز‌ها نیز «مصوبه کمیسیون ماده ۵» لازم است. اما آنچه عرف شهری می‌گوید، از این هم صریح‌تر است. در پارک‌های شهری بر اساس آنچه نیاز شهروندان است، باید فضای سبز، تجهیزات تفریحی و گردشگری و مبلمان شهری، لوازم بازی و تجهیزات ورزشی، به شکل نامحدود، نصب و احداث شود.

اما طی همه سال‌های گذشته، ساختمان‌هایی از یک تا دو طبقه در پارک‌های معروف، بزرگ و کوچک شهر تهران با اسامی‌های مختلف از مدیریتی تا نگهبانی و فرهنگسرا و... شکل گرفته است که عوارض آن‌ها به شکل «ورود خودرو» به پارک به عنوان «گاف شهری»، باعث مزاحمت شهروندان هنگام تفریح و گذران اوقات فراغت شده است.

پارک پردیسان، پارک سعادت آباد و حتی پارک لاله، نمونه‌هایی از این دست هستند. به این ترتیب، «ایرادات موجود در پارک ها، به مراتب فراتر از سریال اخیر» است.

طرح تفصیلی تهران می‌گوید، در پارک‌های شهری، کل بنای ساختمانی ساختمان‌های مجاز، باید حداکثر معادل ۳‌درصد مساحت پارک باشد. آیا این «خط قرمز» نیز طی این سال‌ها، ملاک عمل بوده و رعایت شده است؟

به نظر می‌رسد، «چندگانگی نهاد‌های ناظر و بالادست شهرداری»، عاملی برای این مدل اداره پایتخت طی سنوات گذشته و اکنون شده است.

شهرداری‌ها از یک سو باید «مصوبات شورای عالی شهرسازی که زیرنظر وزارت مسکن سال‌های گذشته و وزارت راه و شهرسازی فعلی است» را رعایت کنند. اما از سوی دیگر، سازمان شهرداری‌ها از وزارت کشور نیز نهاد بالادست شهرداری هاست و اتفاقا، چون که بخشی از منابع مالی شهرداری توسط همین سازمان، سالانه پرداخت می‌شود، به نظر می‌رسد «حرف شنوی شهرداران» از وزارت کشور بیشتر از وزارتخانه دیگر است.

در این میان، شورای شهر هم نهاد ناظر و مرجع تصویب مقررات و ضوابط برای شهرداری هاست و کمیسیون ماده ۵ با ترکیب یکسری وزرا نیز نهاد دیگر؛ این آشفته بازار «ترکیب چندمنظوره مدیریت شهری»، مسیر دورزدن طرح‌های تفصیلی و جوابگو نبودن را به وجود آورده است.

نباید موجبات عدم‌آسایش فراهم شود

علی نوذرپور، کارشناس مدیریت شهری و شهردار سابق منطقه ۲۲ تهران، تاکید کرد: اقدامات مدیریت شهری نباید به گونه‌ای باشد که موجبات عدم‌آسایش شهروندان فراهم شود. به گفته وی، در طرح‌های شهری تهران از قبیل طرح جامع و طرح تفصیلی پایتخت، ضوابط مربوط به هر پهنه و از آن مهم‌تر سهم هر کدام از سرانه‌ها به تفکیک مشخص است. از آن جمله سرانه‌های سبز، مذهبی، فرهنگی، درمانی و... مشخص و تفکیک شده است، مکان یابی شده و لکه‌های مربوط به آن‌ها به صورت جداگانه معین است. ورود هر کدام از سرانه‌های غیرمرتبط با کاربری‌های مربوط به فضای سبز و گذران اوقات فراغت به پارک ها، اساسا ربطی به این محیط‌های سبز شهری ندارد.

به گفته وی هر اقدامی در هر کدام از این پهنه‌ها وسرانه‌ها باید متناسب با ماهیت این سرانه ها، جانمایی‌ها و ضوابط خاص آن‌ها صورت بگیرد. نوذرپور افزود: پارک‌های شهری بسته به مقیاس و جانمایی صورت گرفته برای آن‌ها انواع مختلفی اعم از پارک‌های محلی، ناحیه ای، منطقه ای، شهری و فرا شهری دارد؛ بسته به وسعت و جانمایی و انواع آنها، خدمات مربوط و مرتبط با موضوع گذران اوقات فراغت در پارک‌ها از تامین ضرورت‌های اولیه مانند سرویس‌های بهداشتی تا تاسیسات بیشتر و وسیع تر، متفاوت است. اما آنچه مسلم است اینکه همه این خدمات حول محور گذران اوقات فراغت است و اختلاط سایر سرانه‌ها در خدمات مرتبط با پارک‌های شهری، اساسا هیچ موضوعیتی ندارد. طرح‌های جامع و تفصیلی نیز این سرانه‌ها را به تفکیک مشخص کرده است. شهردار سابق منطقه ۲۲ تهران، یک معضل مهم در ارتباط با پارک‌ها وفضای سبز تفریحی پایتخت را خلأ مطالعاتی در مورد آن‌ها عنوان کرد و افزود: حتی بسیاری از پارک‌های فراشهری و بزرگ‌مقیاس که بعضا مساحت برخی از آن‌ها به اندازه یک منطقه شهر تهران است، مطالعات اختصاصی ندارد. در حالی که در مورد این پارک‌ها باید هر اقدامی بر مبنای مطالعات و برنامه ریزی‌های مختص همان پارک انجام شود. در صورتی که این نوع پارک‌های شهری و فراشهری مطالعات کارشناسی مختص خود داشته باشند که حد و حدود و انواع مجاز برای ساخت‌وساز در آن‌ها متناسب با کاربری پارک‌ها تعریف شده باشد هیچ فردی نمی‌تواند از ضوابط مختص آن پارک، تخطی کند.

نوذرپور با بیان اینکه در طرح‌های جامع و شهری عملا خطوط مشخص است، اما ممکن است برخی از جزئیات ذکر نشده باشد، تاکید کرد: نکته مهم این است که اساسا پارک برای گذران اوقات فراغت است و اگر خدماتی در آن مستقر می‌شود، علاوه بر اینکه باید بر مبنای مطالعات و برنامه ریزی‌های کارشناسی باشد در وهله اول باید برای پاسخ به نیاز شهروندان به فضای سبز شهری برای گذران اوقات فراغت ایجاد شده باشد؛ بنابراین هر اقدامی که باعث شود تعاریف مجزا و بی‌ارتباط با موضوع پارک در این فضا‌های سبز شهری وارد شود، موجب اختلال در آسایش افراد، بر هم زدن نظامات شهرسازی و بروز اقدامات غیرقابل دفاعی خواهد شد که در نهایت زمینه را برای تخلف فراهم می‌کند. به‌ویژه آنکه تهران با معضل کمبود سرانه فضای سبز نیز روبه‌رو است. براساس آمار‌ها سرانه فضای سبز تهران چیزی حدود ۱۶ تا ۱۶ و نیم مترمربع است؛ در حالی که براساس طرح جامع شهر تهران این میزان باید ۲۵ مترمربع باشد. در واقع در شرایطی که به ازای هر فرد حدود ۹ مترمربع کمبود سرانه فضای سبز وجود دارد، هر نوع اقدام برای کاهش این فضا به واسطه ساخت‌وساز در پارک‌ها مردود است. او افزود: مدیریت شهری تهران باید به این موضوع توجه داشته باشد که همه عرصه‌های شهری به‌خصوص عرصه‌های بزرگ، نیازمند مطالعات مربوط به همان عرصه است؛ این مطالعات باید به برنامه ریزی‌های دقیقی منجر شود که هرگونه اقدام بر مبنای آن انجام شود.

برای پارک‌ها ضابطه وجود دارد

سهراب مشهودی، صاحب‌نظر حوزه شهرسازی و رئیس گروه شهرسازی جامعه مهندسان مشاور، نیز در پاسخ به این سوال که آیا ضوابط مشخصی برای نوع ساخت‌وساز‌ها و خدماتی که می‌تواند در پارک‌ها مستقر شود، وجود دارد یا خیر، به دنیای اقتصاد گفت: برای پارک‌ها ضابطه وجود دارد و در طرح‌های جامع وتفصیلی حد مجاز ساخت‌وساز در پارک‌ها تعیین شده است. در ضوابط طرح تفصیلی یکپارچه تهران در پارک‌های شهری G۱۱۱، حداکثر ۳درصد می‌تواند به کاربری‌های نگهبانی، سرویس بهداشتی، خدمات پذیرایی و غذایی و حداکثر دوطبقه یعنی کمتر از ۸ متر ارتفاع، اختصاص یابد. در پارک‌های محله‌ای هم حداکثر ۷درصد برای نگهبانی، تاسیسات نگهداری و بهداشتی مجاز است.

وی افزود: بنابراین موضوع پارک‌ها و نوع خدمات مستقر در آن‌ها چندان بی ضابطه هم نیست و آنچه در این میان هم براساس طرح‌های جامع و تفصیلی شهر تهران و هم براساس ماهیت پارک‌ها می‌تواند و باید در پارک‌ها مستقر شود حول موضوع گذران اوقات فراغت و ملزومات آن است. به عنوان مثال، بسته به وسعت و مکان و نوع پارک ها، تاسیسات وخدماتی که مربوط به موضوع گذران اوقات فراغت شهروندان در یک فضای سبز شهری است، امکان ایجاد و استقرار دارد و استقرار سایر کاربری‌ها وسرانه‌ها در پارک‌ها موضوعیتی ندارد.

قلمروی سبز حرمت دارد

مصطفی بهزادفر، استاد معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت نیز با اشاره به اینکه پارک به عنوان قلمرو سبز همگانی برای استفاده همگان است، گفت: هر اقدامی در این پهنه‌های سبز شهری باید براساس مطالعات دقیق وضوابط قانونی صورت گیرد.

وی با این حال به سه خلأ مهم در این زمینه اشاره کرد و گفت: در بسیاری موارد نبود قوانین دقیق و مشخص از یکسو، رهاسازی برخی پروژه‌ها به صورت ناتمام برای چند سال و چند دهه و سپس اقدام برای تعیین‌تکلیف آن‌ها از سوی دیگر و همچنین برخی از ابهامات قانونی و باز گذاشتن موضوعاتی در ارتباط با ضوابط و جزئیات مربوط به کاربری‌ها و پهنه بندی ها، منجر به اقدامات سلیقه‌ای و اختلاط ناموزون کاربری‌ها وسرانه‌ها با یکدیگر می‌شود. به گفته بهزاد فر، خطوط و ضوابط کلی ساخت‌وساز در پهنه‌های مختلف که چند پهنه کلی از جمله پهنه سبز را شامل می‌شود، در طرح‌های شهری مانند طرح جامع وتفصیلی مشخص شده است اما، برخی جزئیات از جمله جزئیات مربوط به ساخت‌وساز‌ها و خدماتی که می‌تواند در پارک‌های شهری بسته به مقیاس و ماهیت آن‌ها مستقر شود، باید مورد به مورد، براساس ویژگی‌های هر کدام از این پارک‌ها در طرح‌های مطالعاتی قرار گرفته و برای آن‌ها برنامه ریزی‌های کارشناسی صورت بگیرد.

به گفته وی در برخی از ضوابط اگر چه حد و کاربری‌های مجاز به استقرار در پارک‌ها تعیین شده است، اما در انتهای برخی جملات از الفاظی مانند «سایر» و «غیره» استفاده شده است که همین الفاظ زمینه ورود سلایق و برداشت‌های شخصی به موضوع پارک‌ها را فراهم می‌کند. در چنین مواقعی به دلیل سکوت و ابهام قانونی نمی‌توان برخی اقدامات را قانونی یا غیرقانونی توصیف کرد.

وی همچنین یک نارسایی دیگر در این زمینه را برخی تبادل‌ها و معاوضه‌های بین دستگاهی اعلام کرد وگفت: به عنوان مثال مجموعه پارک پردیسان، از ابتدا یک مجموعه سبز متعلق به دولت بود که با هدف ساخت‌وساز در شهر جدید پردیس در اوایل دهه ۶۰، بین دولت و سازمان محیط‌زیست، مورد معاوضه قرار گرفت. بخش زیادی از ساخت‌وساز‌هایی که بعدا در پردیسان صورت گرفت براساس مطالعات نبود؛ حتی ساخت‌وساز‌ها در شهر جدید پردیس نیز به سرعت و قبل از تصویب طرح جامع وتفصیلی این شهر جدید آغاز شد. به گفته وی، براساس طرح جامع وتفصیلی، پهنه‌ها می‌توانند خدمات همگانی سازگار با کارکرد خود را دربرگیرند، اما خدمات غیرمرتبط نباید به این پهنه‌ها راه یابند.

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • سبزتر شدن فضای سبز حاشیه بزرگراه آزادگان تهران
  • درخت کشی در تهران؛ چرا شهرداری به دنبال قطع درختان است؟
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟